A SEBHELYARCÚ AZ UNIBET KASZINÓBAN!

Érdemes benézni az Unibet-hez: a fantasztikus Sebhelyesarcú (Scarface) videónyerőgép elindítása oriási siker eddig, és most április 24 és 29 közt még ingyen pörgetéseket is szerezhetsz!
 
Ez egy fantasztikus lehetőség, ha egyébként is lelkes online kaszinó játékos vagy! Akár 250-szer is pörgethetsz teljesen ingyen, ha április 24.-29. között a következő összegben teszed meg a téteidet:

- Ha megjátszol legalább 50€-t a Scarface játékon április 24.-29. között, akkor április 30-án 25 ingyen pörgetésben részesülsz.
- Ha megjátszol legalább 200€-t a Scarface játékon április 24.-29. között, és április 30-án 100 ingyen pörgetésben részesülsz.
- Ha megjátszol legalább 500€-t a Scarface játékon április 24.-29. között, és április 30-án 250 ingyen pörgetésben részesülsz.

Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, először is egy fiókkal kell rendelkezz az Unibet-nél. Ha még nincs ilyened, 2 perc alatt létrehozhatod itt. Utána regisztrálnod kell az épp létrehozott felhasználóneved a Sebhelyarcú (Scarface) játékon belül is! Ezt úgy teheted meg, hogy bejelentkezel az Unibet fiókodba, megkeresed a Scarface videónyerőgépet a Piros Kaszinóbanhogy és alul a szövegmezőbe beírod az Unibet felhasználóneved (fontos, hogy ugyanúgy írd be, ahogy regisztráltad eredetileg, figyelembe véve a kis és nagybetüket), majd a SAVE gombra kattintva elmented. 

És máris kezdheted az ingyen pörgetésket az Unibetnél!