kaszinó tesztek

Alább a legjobb kaszinók gyors-tesztjeit olvashatod. Mi - "hardcore" kaszinósok lévén - sok más helyen is játszottunk az idők folyamán, de ezek azok amiket nyugodt szívvel ajánlunk mindenkinek, és főleg ha új belépő vagy eme vonzó alvilágban ;)

BET365 KASZINÓ

Több mint kétmillió ügyfelével 140 országából a bet365 a világ online szerencsejáték-ipar szolgáltatóinak legnagyobbjai közé tartozik. Árulkodó maga a tény hogy a bet365 az Egyesült Királyság 16. legnagyobb magáncége.A bet365 közismerten nagy hangsúlyt fektet a gyors, eredményes és barátságos ügyfélszolgálatra, természetesen magyar nyelven (például élő chat-en keresztül).A bet365 az eredeti sportfogadási kínálat mellett elsőrendű kaszinót és pókertermet, valamint bingót is kínál. A bet365 egy praktikus, ún. egyszámlás rendszert kínál ügyfeleinek, tehát Ön ugyan azt a felhasználó nevet, jelszót és fizetési módot használhatja mindegyik szerencsejáték szolgálatatásuknál.

Összegzés:

- Felhasználóbarát, teljeskörű magyar nyelvű oldal
- Kifejezetten barátságos, magyar nyelvű 24/7 ügyfélszolgálat
- Élő kaszinó, rengeteg különböző játék
- Nemzetközi, régúta működő, nagyon ismert és elismert márka
- Óriási játékosbázis
- Közös pénztárca minden termékre
- Minden igényt felülműló általános kiszolgálás

Megnézem és kipróbálom a bet365 kaszinót! Klikk ide!UNIBET KASZINÓ


Az Unibet eredetileg sportfogadási oldalként indult még 1997-ben, azóta az egyik legnagyobb sporfogadási- és online játék oldallá nőtte ki magát, közel kétmillió aktív ügyféllel világszerte. Ahogy az komoly globális oldalaknál jól bevett szokás, az Unibet-nél egy számla nyitásával lehet mindent csinálni (fogadni, kaszinózni, pókerezni, stb., amihez éppen kedvünk támad. Az első befizetést száz euróv bónusszal jutalmazzák most a kaszinóban! Az Unibet Casino immár élő kaszinóval is várja a játékosokat, ahol valós időben, élő osztókkal lehet játszani Rulett, BlackJack, és Bakara játékokat.

Összegzés:

- Jól áttekinthető magyar nyelvű oldal
- Magyar nyelvű 24/7 ügyfélszolgálat
- Élő kaszinó is van
- Nemzetközi, régúta működő, megbízható márka
- Hatalmas játékosbázis
- Közös pénztárca minden termékre
- Kiváló általános kiszolgálás

Na lássuk akkor az Unibet kaszinót! Klikk ide!BETSSON KASZINÓA legtöbb online kaszinó úgy működik, hogy a felhasználó letölt egy programot az adott online kaszinó weboldalról a saját gépére, majd azon folyik a játék. A legfrissebb tendencia szerint a szolgáltatók arra törekednek, hogy online, azaz azonnali, program letöltése nélkül is tudjunk játszani. A svéd tulajdonú Betsson viszont csak online verziójú kaszinót kínál, s mint ilyen, ugyanúgy úttörő szerepet vállal az internetes kaszinózás egyszerűsítésében, mint mondjuk a szintén svéd Ikea a bútorok gyártásában és szállításában. Nos, a Betsson egy végtelenül felhasználóbarát, kellemes megjelenésű kaszinót kínál, immár magyar nyelvű kezelőfelülettel. A Betsson a kaszínó mellett élvezetes póker-termet és sportfogadási oldalt is üzemel. Mivel hogy a Betsson nem letölthető programokkal operál, nincs mögötte szerencsére a kaszinó-játék-program készítő "lobbi", emiatt aztán talán a megszokottnál kevesebb - mintegy 50 - de cserébe nagyon felhasználóbarát módon szerkesztett kaszinó játék közül válszthatunk. Míg egyes online kaszinó oldalakon - melyek szintén nem-letöltős játékokat kínálnak - a grafikai elemek sokszor akadozhatnak, a Betsson animációi nem csak minden esetben jól működnek, de kifejezetten kellemesek a szem számára. Egy szó mint száz, a Betsson mindent megtesz, hogy az otthoni online kaszinózás egy teljeskörű élmény legyen. Ha egy játékot kellene kiemelni, akkor mindenkinek ajánljuk hogy vessen egy pillantást a Voodoo Vibes video slot játékra. Persze a Crazy Sport játékokat se hagynánk ki, ha egyszer arra járunk. Míg egyes online kaszínó oldalakon a slot játékok könnyen felemésztik az ember pénzét, a Betsson slot játékai rengeteg lehetőséget adnak a "szabad körökre", ami által, a pénznyerési esély is nő. Ami pedig a legjobb: nyereményeinket 4 órán belül, néha akár egy órán belül is utalják a számlánkra.

Összegzés:

- felhsználóbarát, magyar nyelvű oldal
- grafikailag nagyon kellemes megoldások
- élő (letöltést nem igénylő) kaszinó játékok
- megbízható és innovatív skandináv márka
- nagyon könnyű regisztráció
- jó bónuszok és nagyon gyors kifizetés

Ezt nem hagyom ki, lássuk akkor a Betsson kaszinót! Klikk ide!