BET365 VIP BÓNUSZ PROGRAM

Ha a bet365 alternatív linkre vagytok kiváncsiak, akkor a következő weboldalt ajánljuk, ahol mindent megtudsz a bet365 alternatív linkről.

Az egyik legjobb teljes körűen magyarul üzemelő online kaszinó, a bet365, egy speciális VIP Bónusz Programot hozott létre minden törzsjátékosának. Ha regisztrálsz a bet365-nél, akkor automatikusan bekerülsz ebbe a Kaszinó Hűség Programba.

A program úgy működik, hogy minél többet játszol a bet365 kaszinó játékain - a több mint 80 azonnali (flash) vagy a 150 letölthető játékok bármelyikén - annál több úgynevezett Comp-pontokat gyűjtesz és annál előrébb jutsz a bet365 VIP ranglétráján (Bronz, Ezüst, Arany és Gyémánt fokozat)

A Comp-pontok minden esetben járnak, függetlenül attól, hogy nyertél vagy veszítettél. Ha összegyűl egy bizonyos mennyiség, akkor beválthatod őket valódi-pénzes játékra és ahogy növekszik a Comp-számlád úgy mászol Te is feljebb a VIP ranglétrán, ami által egyre kedvezőbb és több bónuszokra leszel jogosult.

Játssz FelelősségteljesenIgazából a bet365 azért hozta létre ezt a programot, hogy a meglévő felhasználók ne csábuljanak el túl könnyen más és újabb kaszinók Üdvözlő Bónuszainak. Mi nem mondjuk hogy más kaszinókat és üdvözlő bónuszaikat nem érdemes kipróbálni, de minden esetre a bet365-hez a szerkesztőség szinte minden tagja heti gyakorisággal visszatér, hisz a Comp-pontokat mindig be tudjuk váltani újabb játékokra és a VIP programból is igyekszünk kihozni a maximumot.